Zoek
Filters
RSS

Nieuws

Per 30 maart 2024 is onze winkel in Buren helaas gesloten. Maar er is goed nieuws! Het is vanaf nu mogelijk om uw favoriete producten online te bestellen en af te halen bij slagerij Knobbout in Buren. Afhalen kan dinsdag t/m zaterdag vanaf 11 uur.
Bekijk onze actie van de week! -dinsdag 6 juni 2023
Bekijk onze acties! Wij hebben een brodenactie waarbij u bij aankoop van 3 hele broden een heel brood GRATIS krijgt of bij aankoop van 6 halve 2 halve broden GRATIS!
Proef de zomer! -maandag 5 juni 2023
We hebben volop aardbeientaartjes, aardbeidensloffen en aardbeiengebakjes.
Het is feest in Geldermalsen, Beesd, Waardenburg en Buren. Na 2016 en 2018 is Van Walderveen, De Echte Bakker voor de derde keer de winnaar geworden in de amandelstavenkeuring van het Echte Bakkersgilde. Na een spannende finalekeuring waarin 12 amandelstaven meededen om de prijzen werd die van Van Walderveen als winnaar beoordeeld. Lubbers uit Almelo werd tweede en Twijnstra uit Oudemirdum veroverde het brons. In deze finale kregen de keuringsonderdelen smaak en eeteigenschappen een dubbele weging omdat dat de belangrijkste punten zijn voor de consument. Compliment De keurmeesters Mark van Wijk van Van der Pol&Zn. en Ron Bloem van Royal Steensma keurden in de voorrondes al zo’n 100 amandelstaven. In de finale werden ze bijgestaan door Tim Boers, lid van het BoulangerieTeam. De finaleproducten werden anoniem in de winkels gekocht en de jury was het erover eens dat alle finalisten een heel goed product hadden afgeleverd. Ron: “We kijken heel precies en zijn extra kritisch omdat het de finale is. De amandelstaaf van Van Walderveen is een topper want dit product is zo strak gemaakt en goed gebakken dat die eruit springt. En wat het allerbelangrijkste is, de smaak is echt heel erg goed.” Heel veel inzet en een beetje geluk Eigenaar van Van Walderveen, Dick Geheniau is heel blij en ook een beetje verbaasd over de eerste prijs. “Ik ben zelf altijd heel kritisch en zag nog verbeterpuntjes, vandaar mijn verbazing. Onze banketbakkers Johan en Joran hebben zich super ingezet om de amandelstaven zo goed te krijgen. Het is namelijk een heel precies werkje om de spijs zo netjes in het bladerdeeg te rollen dat het een mooi en strak product wordt. Ik ben vooral heel blij met de goede beoordeling op het belangrijke onderdeel ‘smaak’! We werken ieder jaar serieuzer aan deze keuringen en eerlijk is eerlijk, je moet ook een beetje geluk hebben,” aldus Dick. Proef het zelf! Van Walderveen is aangesloten bij Het Echte Bakkersgilde; een stichting waarin de toegelaten bakkers kennis en recepten delen om elkaar te versterken. De productkeuringen hebben als doel om samen te leren en te verbeteren. Door dit sterke keurmerk ben jij verzekerd van de beste kwaliteit van zowel de roomboter amandelstaven als de andere bakkersspecialiteiten. In de winkels van Van Walderveen vind je al dit lekkers van topkwaliteit. Proef het daarom zelf en trakteer jouw vrienden en familie op een stukje overheerlijke amandelstaaf! Nu online te bestellen en geleverd door het hele land!

Nieuwe koekjes! -dinsdag 18 januari 2022
Handgemaakte koekjes in verschillende smaken.
Roomboter amandelstaven competitie -vrijdag 16 oktober 2020
Gaan we ook dit jaar een finale plaats bemachtigen?
Onze assortiment